Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:III][Inne] Twórcy Assassin's Creed chcą, by gry "dorosły"

KPRP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Naprawdę czuję, że nadszedł czas, by nasze medium dorosło" - takie słowa wypowiedziała szefowa prac nad Assassin's Creed III. Co to może oznaczać dla serii?

assassins-creed-3-12.jpg

Ano mniej więcej tyle, że Jade Raymond dołoży starań, by gry wychodzące spod jej palców nie były jedynie sieczką z płytkim scenariuszem w stylu produkcji filmowych Michaela Baya.

Według Jade Raymond wiele gier, które znamy aż prosi się o pogłębienie fabularne i znaczeniowe. Czy tak też będzie z Assassin's Creed ?

Czy AC:III zmusi nas do myślenia? Czy nas zainspiruje? I, przede wszystkim, czy okaże się komercyjnym sukcesem? Dowiemy się w nastę... pod koniec roku.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Seria assasin's creed tak czy inaczej zmusza do myślenia a to że będzie "bardziej dorosła" i kładła nacisk na fabułe bardzo mi się podoba :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AC III bedzie przełomem sagi AC.

Jak już kiedyś była mowa wprowadza ulepszony tryb walki, pistolety ale tm razem nie ukryte.

Oczywiście ze gry bedą bardziej "dorosłe". Teraźniejszy gracze patrzą na walkę, krew, brutalność.

W acb już był przełom, gdzie krew sie lała, a co dopiero w AC III.

Niecierpliwie czekam na kolejna cześć. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

AC:III to będzie przełom w świecie gier.Do tej pory żadna gra nie zrobiła takiej furory, jak ja zagrałem w AC:1 i w AC:B to mi szczęka opadła z fabuły i trybu walki.

Teraz zamierzam się zaopatrzyć w XBOX 360 bo mój komp nawet menu nie odpali AC:III.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja sama nie mogę się doczekać na premierę AC:III po przeczytaniu tych słów. :3

Ludziki interesujące się m&a, zagrajcie w Elsworda~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...